VÄLJ KÖK BASERAT PÅ DIN AKTIVITET

Det säger sig självt att olika utomhusaktiviteter kräver olika utrustning. Samma sak gäller för kök. Här hittar du de bästa uppsättningarna för allt från bergsbestigning till familjemiddag vid sjön.

FEM AKTIVITETSFÖRSLAG FÖR ATT VÄGLEDA DIG TILL DITT PERFEKTA KÖK

EXTREMT VÄDER / AVLÄGSNA PLATSER

EXPEDITION / långa äventyr

Förbereder du dig för en expedition till extrema klimat eller avlägsna platser där gas kan vara en bristvara? Utformade för att klara de tuffaste förhållandena är dessa kök kompatibla med olika bränslen, vilket säkerställer mångsidighet oavsett vart dina äventyr tar dig. Konstruerade för enkel användning, även med tjocka handskar, är de din pålitliga matlagningskamrat på resande fot. Lita på våra kök för smidig drift och varma måltider, oavsett hur utmanande miljön är.

LÄTT / KOMPAKT / SNABB & ENKEL

tävling / snabba äventyr

Förbered dig för snabba äventyr med våra lätta, kompakta kök som är anpassade för hastighet och effektivitet. Oavsett om du tävlar eller packar lätt för en snabb resa är dessa kök din bästa lösning. Designade för minimal vikt och enkel packning, smälter de sömlöst in i din utrustning, redo för dina äventyr utan att sakta ner dig. Våra kök säkerställer att du kan fokusera på spänningen och äventyret, inte vikten på ryggen.

ENKEL SETUP / MÅNGSIDIG / ALLT-I-ETT SYSTEM

utflykter / familjeäventyr

Planerar du utomhusmåltider med familj eller vänner? Våra bränsleeffektiva kökslösningar förenklar matlagningen samtidigt som de maximerar njutningen. Med inbyggt vindskydd för stabila lågor och packbara designer för enkel transport är de perfekta följeslagare för alla äventyr. Med sin enkla installation och allt-i-ett design, säkerställer dessa kökssystem enkel matlagning i naturen, så att du kan fokusera på att skapa minnesvärda stunder med dina nära och kära.

PACKBAR / LÄTTANVÄND / MÅNGSIDIG

utforskning / vandringsäventyr

För utomhuskockar som längtar efter en köksliknande uppsättning på resande fot. Våra kökssystem är rymliga nog att mätta en stor grupp, men ändå lätta nog att bära i ryggsäcken på vandringen. Vandra till toppar och njut av en festlig måltid med en fantastisk utsikt tillsammans med vänner och familj.

LAGA MAT FÖR FLERA / KÖKSLIK UPPLEVELSE

camping / matlagningsfokus

För utomhuskockar som längtar efter en köksliknande uppsättning är våra större campingkök perfekta för alla naturentusiaster. Rymliga nog att mätta en stor grupp, men ändå lätta nog att bära i en hand. Sätt upp basläger nedanför en klippvägg eller vid stranden, eller ha dem i skåpbilen för festmåltider efter äventyr i vildmarken med vänner och familj. Mångsidiga och bärbara, de förbättrar matlagningsupplevelser vart äventyret än tar dig.

Are you in the right place