olika typer av bränsle

Att välja rätt bränsle handlar om att få mer energi. För att hålla din låga vid liv. På samma sätt som du byter kläder efter årstider och miljöer. Vi listar de vanligaste typerna av bränsle nedan, tillsammans med deras fördelar, nackdelar och viktiga faktorer att tänka på.

Presterar upp till +40 Celsius

optimal prestanda i varma förhållanden

Under varma förhållanden över 15+ grader celsius tenderar konventionella gasblandningar att överbelasta de flesta spisar, vilket leder till ineffektivitet och högre bränsleförbrukning. Primus Summer Gas är noggrant optimerad för varmare temperaturer, vilket säkerställer konstant effektivitet även vid extrema värmeförhållanden.

KÖP SUMMER GAS

PRESTERAR NER TILL -22 Celsius

optimal prestanda i låga temperaturer

Den innovativa Vapour Mesh™-teknologin, innehåller mycket absorberande papper inuti behållaren, upprätthåller högre trycknivåer och förbättrar därmed spisens prestanda. Den ökade ytan av ångnätet möjliggör snabbare förångning av flytande bränsle till gas, vilket är avgörande för att bibehålla optimalt tryck i behållaren.

KÖP WINTER GAS

FÖR ALLA ÄVENTYR

Bestående av en blandning av propan och isobutan garanterar Power Gas enastående prestanda från tidig vår till sen höst. Även i kalla temperaturer säkerställer Power Gas tillräcklig kraft för att driva kök pålitligt. Denna mångsidiga bränsleblandning anpassar sig till osäkra väderförhållanden, vilket gör den lämplig för olika äventyr.

KÖP POWER GAS

VÅRT MEST HÅLLBARA VAL

SIP Power Gas är vår mest hållbara gas, en riktig allroundgas som presterar i de flesta förhållanden. För varje SIP Power Gas-behållare köper vi biogas (tillverkad av matavfall) istället för fossilbaserat bränsle. Helt och hållet tillverkad i Europa, från behållarens stål till själva bränslet, vilket gör den till miljömedvetna äventyrarens främsta val.

KÖP SIP POWER GAS

Pålitligt flytande alternativ

Power Fuel är vårt flytande bränslealternativ. Perfekt för att fylla eller påfylla flaskor som är utformade för flytande bränslespisar. När det används tillsammans med en trycksatt flaska, säkerställer detta bränsle en konstant värmeproduktion i varierande temperaturer, från varmt till kallt. Power Fuel erbjuder en effektiv och kostnadseffektiv lösning och är valet för friluftsentusiaster som söker pålitlig prestanda för både närliggande och avlägsna äventyr.

KÖP POWERFUEL
Are you in the right place