Olika typer av köksredskap

Oavsett hur bra kök du har, är det svårt att laga en omelett utan en stekpanna. Rätt köksredskap gör måltiden. Vi har alla kastruller, redskap och andra tillbehör du behöver för att laga en förstklassig måltid i naturen.

Kastruller och stekpannor

KOKKÄRL

Primus köksredskap erbjuder ett mångsidigt urval anpassat till olika utomhusmatlagningsbehov. Finns i olika storlekar och material, såsom rostfritt stål för robust användning vid lägereldar, naturligt anodiserad aluminium för lätt vikt och hårdanodiserad aluminium för hållbar men ändå lätt prestanda. Aluminiumvarianterna är särskilt populära för vandring och expeditioner, och erbjuder en perfekt blandning av styrka och lättviktsdesign för enkel transport.

UPPTÄCK KOKKÄRL

Skålar / Serveringskit / Förberedelseset / Kryddkvarnar

REDSKAP

Upptäck våra nödvändiga köksredskap för att ta din matlagningsupplevelse till nästa nivå. Välj från ett brett sortiment av redskap, inklusive knivar, skärbrädor, stekspadar och tänger, tillgängliga individuellt eller i praktiska set. Ta med en långskaftad sked för dina frystorkade måltider eller ett praktiskt set med skärbräda, kniv och verktyg för att laga mat som hemma på campingplatsen. Glöm inte våra platsbesparande alternativ som den hopfällbara sporken och specialartiklar som grillspett och Primus campingbrödrost.

UPPTÄCK REDSKAP

Vattenkokare / Pressar

Kaffe tillbehör

Lägg till bekvämlighet i dina äventyr genom att brygga dina favoritdrycker med Primus kaffepress eller vattenkokare. Kompatibel med olika system, säkerställer vår kaffepress att du kan njuta av nybryggt kaffe i vildmarken. Ta en paus och använd våra hållbara vattenkokare, som har en smal hällpip och ett hopfällbart handtag för precis hällning och enkel packning. Allt för att ge dig extra energi att fortsätta din resa.

UPPTÄCK KAFFE TILLBEHÖR

Tallrikar / Bestick / Knivar / Spork / Skedar

Tallrikar & bestick

Upplev den ultimata bekvämligheten med våra bestickset i rostfritt stål och mångsidiga tallrikar. Utformade för hållbarhet och praktisk användning är våra tallrikar perfekta för alla dina kulinariska måltider. Samtidigt säkerställer vårt kompakta bestickset att du alltid är utrustad för en tillfredsställande måltid, vare sig det är vid campingplatsen eller på vandringsleden. Tillverkade av livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål är våra produkter extra hållbara och absorberar eller överför inga smaker. De är även lätta att rengöra och stapelbara för effektiv packning.

UPPTÄCK TALLRIKAR & BESTICK

Spindel / Kropp / Slang / Adaptrar / Grytgrepp

reservdelar & service kits

Förläng livslängden och optimera prestandan med Primus reservdelar och servicekit. Med allt från utbyteskomponenter till nödvändiga underhållsprodukter garanterar vi att din utrustning håller sig i toppskick, redo för alla äventyr. Med enkel tillgång till högkvalitativa reservdelar och servicekit kan du ge dig ut på ditt nästa äventyr med självförtroende, i vetskap om att ditt utomhuskök alltid är redo.

UPPTÄCK RESERVDELAR & SERVICE KIT
Are you in the right place