Välj kök efter dina behov

Att hitta rätt kök är likt att laga en måltid. Det finns några saker att tänka på för att lyckas, såsom hur långt du kommer att resa och med vilket färdsätt, hur många du ska laga mat till och väderförhållandena. Vi har sammanställt den ultimata checklistan för att hjälpa dig välja rätt kök.

De fyra ingredienserna för att hitta ditt kök

Temperatur / Vind

Väderförhållanden

Är du någon som ger dig ut både sommar och vinter? Är dina äventyr mestadels på lugna dagar, eller behöver du vara förberedd för hårda vindar och minusgrader? För att säkerställa att du är utrustad för de olika förhållanden du kan möta erbjuder vi olika kök anpassade till dessa varierande behov, så att du får trygghet och säkerhet i varje situation.

Lättviktig / Packbarhet / Avstånd

VIKT ATT BÄRA

Föredrar du att vara lika snabb och fri som vinden? Eller åtminstone känna så. Behöver du bara koka soppor eller göra en snabb kopp kaffe? Då är det uppenbara valet för dig ett kök med låg vikt. Men lika viktigt är en smart design som är optimerad för att ta upp minimalt med plats och är enkel att packa. Letar du efter detta? Då är våra lätta kök perfekta för dina äventyr.

Matlagningsfokus / Samtidig uppvärmning / Servera flera rätter

MATLAGNINGSAMBITIONER

Det är skillnad på att värma och att laga mat. Att förbereda en hel måltid från grunden kräver fler steg än att bara värma något i mikrovågsugnen. Så är det även utomhus. Därför är det viktigt att först veta dina matlagningsambitioner innan du väljer ett kök. Finns det flera matlagningsuppgifter att hantera? Hur snabbt vill du att tillagningen ska gå? Vilken typ av köksutrustning och redskap behövs under processen?

För flera personer / Allt-i-ett / Flexibilitet

ANTAL PERSONER

Tar du med dig någon på ditt äventyr? Kanske till och med flera stycken? I så fall bör du alltid ha med dig ett friluftskök som gör det möjligt att laga mat till alla hungriga familjemedlemmar eller vänner på en gång. Om du till exempel vill laga pasta för fyra personer behöver du ett kök som både rymmer tillräckligt stor kastrull och erbjuder flexibilitet.

Are you in the right place