Våra typer av kök

För att sammanfatta finns det fyra huvudkategorier av Primus-kök. Var och en med sina egna egenskaper och fördelar, förenade av en design för effektivitet. Hitta det system som bäst tillgodoser dina utomhusbehov.

BRÄNNARE

När storlek, vikt och packbarhet är av största vikt under dina övernattningsturer, är dessa brännare det perfekta valet. Skruva enkelt fast brännaren på vilken storlek som helst av gasbehållare för en lösning som är igång på mindre än en minut. De flesta brännare kan vikas ihop eller packas lätt i en vandringsgryta för en ren och kompakt matlagningslösning på alla äventyr i vildmarken.

UPPTÄCK VÅRA BRÄNNARE

GASOLKÖK

Letar du efter en stabil matlagningslösning med låg tyngdpunkt som fungerar på expeditioner till bergstoppar, djupt in i regnskogen eller på ökenvidder? Ett fjärrmonterat gasolkök kan vara lösningen. Multibränslekök kan använda det gasbränsle som finns tillgängligt där ditt äventyr äger rum, medan slanganslutna brännare är stabila i olika miljöer och kan hålla större kastruller.

UPPTÄCK GASOLKÖK

KÖKSSYSTEM

Ett kökssystem som används på ett äventyr erbjuder nästan dubbelt så hög bränsleeffektivitet jämfört med ett standard friluftskök. En inbyggd värmeväxlare med en integrerad vindskydd på grytan arbetar tillsammans med en optimerad brännare för att skapa en utomhusmatlagningslösning med 80% värmeeffektivitet (standardkök ligger runt 40%). Allt går att packa ihop för en lättpackad friluftskök.

UPPTÄCK VÅRA KÖKSSYSTEM

CAMPINGKÖK OCH GRILL

Oavsett var du har ditt basläger—campingplatsen, insidan av en van eller vid en trailhead—finns det möjlighet att laga fantastiska rätter och mata många. Kollektionen av strömlinjeformade tvåbrännare-kök och bärbara grillar gör det möjligt att skapa härliga måltider och minnen nästan var som helst.

UPPTÄCK CAMPINGKÖK OCH GRILL
Are you in the right place